Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Днес с Ранобудниче се разминах на попа, ама бях под прикритие и не вярвам да ме видя.

Comment

• Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщение
      Днес с Ранобудниче се разминах на попа, ама бях под прикритие и не вярвам да ме видя.
      Тцъ.
      Нещо бях издразнена на един пасатор, движещ се с 15 км/ч по Левски.
      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
      My Red Love
      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Кой паркира пред медицинска академия със 156 selespeed синъо зелен металик ...

Comment

• Първоначално публикувано от CHILIEV Покажи съобщение
          Днес около 08:35 в една от отбивките в локалното на Цариградско около the mall черна 155-ца със клубен стикер на задното стъкло и някакъв друг също голям на предното. Бях се подал от Шел-а там и чаках да премине
          Колегата засечен отново и към 18.20 по цариградско в посока Пловдив. Премигнах и махнах в крайна лява ама колегата се бъзна нещо, даде аварийки, отиде в крайна дясна, смачка газта и изчезна.

Нещо май се обиди. Поздрави
          Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark

Comment

• Ей сега , преди час и нещо на околовръстното посока Драгалевци излезна една Алфа 156 2,4 JTD май беше със клубни стикери , пуснах аварийки ,колегата ме поздрави и след камерата на Макдоналдс драсна напред
            Victor Ivanov A+ - 2009 Karting Champion of Bulgaria.
            Aprilia Sportcity 200 & Alfa 156 2.0 Twin Spark Distinctive

Comment

• Преди около час на кръстовището на Подуяне откъм Мадрид зад мен на светофара имаше една кафява (звучи странно, но изглеждаше много добре цвета) 145 или 146 като на стъклото имаше някакъв бял надпис като ник (само, че не видях какво пише)... Пуснах аварийките ама Цъ...

Comment

• Първоначално публикувано от CHILIEV Покажи съобщение
                Колегата засечен отново и към 18.20 по цариградско в посока Пловдив. Премигнах и махнах в крайна лява ама колегата се бъзна нещо, даде аварийки, отиде в крайна дясна, смачка газта и изчезна.

Нещо май се обиди. Поздрави
                Не се обиждам толкова лесно,бързах да взема друг Алфист просто.
                Пуснах ти авариини и изчезнах.
                ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                  Преди около час на кръстовището на Подуяне откъм Мадрид зад мен на светофара имаше една кафява (звучи странно, но изглеждаше много добре цвета) 145 или 146 като на стъклото имаше някакъв бял надпис като ник (само, че не видях какво пише)... Пуснах аварийките ама Цъ...
                  Може да е бил Влади (Az4o).
                  http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=165
                  --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщение
                    Може да е бил Влади (Az4o).
                    http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=165
                    НиНам, ма на него доколкото го познавам, голям надпис на задницата на колата пред него "Клуб Алфа Ромео България" няма да му убегне, дори и в този ранен час, дори и колата да е фиат

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                      Преди около час на кръстовището на Подуяне откъм Мадрид зад мен на светофара имаше една кафява (звучи странно, но изглеждаше много добре цвета) 145 или 146 като на стъклото имаше някакъв бял надпис като ник (само, че не видях какво пише)... Пуснах аварийките ама Цъ...

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                      НиНам, ма на него доколкото го познавам, голям надпис на задницата на колата пред него "Клуб Алфа Ромео България" няма да му убегне, дори и в този ранен час, дори и колата да е фиат
                      Аз аз

Видях те естествено Присветнах ти с фаровете, но сигурно не си забелязал Точно се чудех какъв е този Фиат с огромен стикер на Клуб Алфа
                      Alfa Romeo 155 1.8TS '93
                      Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

• Днес в Пазарджик по Христо Ботев една бяла 155ца със златисти джанти.
                        Малко по-късно една 145ца (сива май), която пък беше с електриково зелени джанти се движеше по Георги Бенковски.
                        Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                        Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

• Вчера с кой младеж си махнахме на един светофар на Дойран с сребриста 147 с номер 6060.
                          АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                          http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

• Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
                            Днес в Пазарджик по Христо Ботев една бяла 155ца със златисти джанти.
                            Малко по-късно една 145ца (сива май), която пък беше с електриково зелени джанти се движеше по Георги Бенковски.
                            Коцето бре .Коцето!
                            155 осем хиляди клапана 16 вериги
                            0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Благодаря на зелена (мисля че беше зелена ) 156 . Колегата ме пусна да се престроя в бързата лента на цариградско в посока Младост .
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                              sigpic

Comment

• Като че ли видях Венци ВФТИ в неделя в Горубляне, нещо бърничкаше в багажника
                                Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                                AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Working...
                                X